Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Nelu Tataru si echipa PNL au discutat cu oamenii din nordul judetului

Publicat

in

Alături de echipa PNL, ministrul Sănătății, Nelu Tataru, a stat de vorbă cu cetățenii din nordul județului Vaslui. Alături de Nelu Tătaru au fost Marius Arcăleanu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Vaslui, Cristi Rusu, candidat la funcția de primar al orașului Negrești, și Ion Brișcaru, Marian Cibotaru, Ioan Crăcană, Sorin Popovici, Anișoara Lupu, Neculai Cantur, Florin Ionel, Neculai Pînzaru, Maricel Sluser, candidații PNL din comunele Băcești, Dumești, Todirești, Codăești, Văleni, Dănești, Tăcuta, Miclești și Ferești.

„Fiecare comunitate ne știm nevoile, ne știm necazurile, iar în acest sens odată la patru ani alegem pe cineva care credem că poate să ne conducă. Vreme de cinci mandate, dumneavoastră, cei din Băcești, ați ales pe cineva despre care ați crezut că poate să vă conducă. Mergând pe drumurile din comună am constatat că acea persoană poate o fi condus, dar altceva, nu primăria Băcești. Noi suntem singurii care ne putem dezmorți din această stare. Trebuie să încercăm să ne dezmorțim, să avem curaj să ne dezmorțim și să ne menținem dezmorțiți. Pe 27 septembrie sunteți singuri în cabina de vot. Cred că a venit timpul să încercăm cu toții o schimbare, dacă nu pentru noi, măcar pentru copiii noștri” le-a transmis ministrul Nelu Tătaru celor prezenți la întâlnirea din comuna Băcești. Cristinel Rusu, candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Negrești a afirmat că județul Vaslui are oameni de bună-credință, fermieri și alți întreprinzători, care vor să-și construiască aici un viitor prin muncă cinstită.

“Suntem obligați să aducem schimbarea la față a modului în care se face administrație în județul Vaslui. Sunt câteva direcții strategice care dacă nu vor fi urmate, județul nostru va rămâne în urmă, așa cum se întâmplă astăzi. În parteneriat cu primăriile, un consiliu județean liberal va căuta resursele financiare pentru ca firmele și particularii să aibă condiţii pentru a investi și a crea locuri de muncă. Administrația liberală a județului va prioritiza formarea la consiliul județean a unui departament de profesioniști în materia fondurilor europene care să scrie proiecte. Prioritatea zero: atragerea banilor europeni pentru drumuri, apă, canalizare și gaz în toate localitățile.

Domnul ministru Nelu Tătaru este chezășia că vocea Vasluiului se va auzi în sfârșit la București”, a spus Cristinel Rusu. 

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.