Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Barbatul care a transat o batrana si apoi a aruncat-o in WC, retinut- FOTO

Publicat

in

Sfarsit tulburator pentru o biata batrana din comuna Berezeni.

Duminica seara, cadavrul unei femeii in varsta de 83 de ani a fost gasit transat, intr-un WC, principalul suspect de comiiterea oribilei fapte fiind un barbat in varsta de 61 de ani, ruda prin alianta cu batrana.

Omul este cunsocut cu afectiuni psihice si, cel mai probabil, va fi internat la Psihiatrie pentru a fi supus unei expertize medicale.
Scenele socante s-au derulat in localitatea Satu Nou. Duminica seara, intrebat de un vecin ce face batrana, suspectul a spus calm ca a omorat-o si a aruncat-o pe matusa sa in toaleta unei case din apropiere. Ingrozit, omul a sunat la 112 si echipajul trimis la fata locului a facut teribila descoperire.

“Ambulanta Husi a fost solicitata in localitatea Satu Nou, comuna Berezeni, pentru o pacienta in varsta de 83 de ani, victima unei agresiuni. Echipajul cu medic ajuns la fata locului a gasit pacienta decedata, cu leziuni incompatibile cu viata. Mai exact, aceasta a fost ucisa, transata si aruncata intr-un wc. Autorul este un nepot al victimei, un barbat cunoscut cu probleme psihice. Cazul a fost preluat de politie”, a declarat dr Dan Ungureanu, directorul medical al SAJ Vaslui.


Dupa ce si-a vandut casa, batrana locuia la rude. Recent, se mutase in locuinta unui ginere, cumnat cu autorul. Se pare ca barbatul in varsta de 61 de ani nu suporta ideea ca batrana sa stea in casa familiei sale, insa nimeni nu a banuit ca e capabil de asemenea grozavie.

“Statea la o sora de-a ei, a stat si la mine, dupa ce si-a vandut casa. Umbla de colo-colo. Acum statea la cumnatul meu, aici. Cumnatul meu e cumnat cu cel care a facut fapta asta. Ne-a anuntat si pe noi cineva si am venit repede. Am intrat in casa la el cu sotul si sotul l-a intrebat: <>. El a zis ca e in WC. S-a dus, a gasit-o acolo. Vecinii au sunat la politie, intre timp.

E ceva ce nu ne putem inchipui, nu poti crede asa ceva. Omul asta nu e violent, nu facea rele, muncea cu ziua, isi vedea de treaba lui. Numai ei stiu ce a fost aici, ca erau singuri in momentele alea. Mama soacra a venit aici dupa niste haine, s-or fi certat, nu stiu”, a povestit Adriana Lascaie, nora victimei.

Intreaga comunitate este socata de cele intamplate. « Noi stam peste drum, suntem si rude, dar nu am auzit nimic. Nu ne vine a crede ca a putut omori si transa un om, pentru ca el se speria si daca arunca un copil o piatra dupa el. In schimb, era posesiv cu bunurile sale, se supara daca puneai mana pe lucrul lui, iar aici e casa familiei sale.

Probabil nu suporta ca batrana sa intre aici. Acum cateva zile chiar a injurat-o. Nu ne-am imaginat vreodata ca se va ajunge la asa o nenorocire. Batrana era neputincioasa, nu s-ar fi putut apara. Era o femeie cuminte, pocaita! Nu trebuia sa moara in asemenea chinuri”, spun oamenii.

Medicii legisti urmeaza sa stabileasca in ce conditii a murit femeia. Ancheta este coordonata de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.