Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Copil de numai sase ani violat cu salbaticie de un individ!

Publicat

in

Un ieșean a fost pedepsit de către judecători, după ce a fost acuzat că a batjocorit un copil în vârstă de doar șase anișori. Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au condamnat pe agresor la pedeapsa rezultantă de șapte ani de pușcărie, pentru viol și agresiune sexuală. În plus, individul a fost obligat să-i achite băiețelului daune morale de 50.000 de lei

Caz cutremurător în județul Iași! Un individ este acuzat că a batjocorit un băiețel de numai șase anișori. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au condamnat pe Constantin Burdujanu.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Constantin Burdujanu la pedeapsa rezultantă de șapte ani de închisoare pentru viol (în formă agravată) și agresiune sexuală (în formă agravată). Admite, în parte, acțiunea formulată de partea civilă și îl obligă pe inculpatul Constantin Burdujanu la plata către partea civilă a sumei de 50.000 de lei, reprezentând daune morale”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Constantin Burdujanu, acuzat că a violat cu sălbăticie un băiețel de șase anișori

Procesul lui Constantin Burdujanu (43 de ani) a început în urmă cu câteva luni. Asta, după ce individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv. Muncitorul în construcții, care este căsătorit și care are, la rândul său, doi copii, a fost acuzat de viol și agresiune sexuală. Anchetatorii au stabilit că individul are un copil de 22 de ani și unul de 18 ani. În plus, soția lui lucrează de aproape zece ani în Cipru și revine acasă doar de două ori pe an. Astfel, Constantin Burdujan locuiește cu fiul mai mic, care este elev, celălalt fiu lucrând în Germania. Individul nu are un loc de muncă stabil, obținând venituri doar din prestarea de activități ocazionale, în special în domeniul construcțiilor. Pe aceeași stradă pe care își are domiciliul acesta, locuiește și familia persoanei vătămate minore.

În prezent, victima are opt ani și 11 luni, locuind împreună cu mama sa și cu un frate mai mare, tatăl său fiind plecat la muncă în Germania. Anterior plecării în Germania, tatăl victimei a lucrat în construcții, din echipa sa de colegi făcând parte și Constantin Burdujanu. De altfel, în perioada în care lucra în construcții împreună cu tatăl victimei, Constantin Burdujanu mergea des în casa acestuia, fapt care i-a permis apropierea de băiețel, precum și câștigarea încrederii acestuia. bzi.ro

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.