Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Marius Arcaleanu: E vremea schimbarii in bine si la Husi

Publicat

in

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, Marius Arcăleanu, susține că cine crede că municipiul Huși a rămas o feudă a PSD va avea mari suprize pe 27 septembrie. “Am fost în Huși, alături de Alexandru Nechifor, candidatul PNL la Primărie, și am vorbit cu mii de oameni. Ce vă pot spune este că oamenii vor schimbarea în bine și înțeleg, pe zi ce trece că, astăzi, schimbarea în bine pentru întreg județul Vaslui este PNL! Pentru că, la fel ca zeci de alții mii de vasluieni, hușenii înțeleg că PNL este singura alternativă serioasă la retrogradul PSD. Înțeleg, de asemenea, că noi, cei din PNL venim cu proiecte de dezvoltare, proiecte care privesc spre viitor și care vor schimba în bine comunitatea. Și mai înțeleg ceva oamenii: că suntem pregătiți să facem treabă bună! Și vom face!

Avem planuri mari pentru Huși care vor schimba în bine fața orașului, vor duce la dezvoltarea economică puternică a orașului și vor genera sute de locuri de muncă bine plătite și venituri suplimentare mari la bugetul municipalității, bani care pot fi folosiți în dezvoltarea urbană. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a declarat Marius Arcăleanu. 

Echipa PNL a continuat periplul prin județ. Liberalii s-au întâlnit cu mii de oameni. “Este minunat că, în toate comunele și orașele pe unde mergem, oamenii ne primesc cu speranță. Este speranța că, în sfârșit, în Vaslui, se va face treabă! Este speranța că, în sfârșit, Vasluiul se va face bine! Este speranța că, da, și la Vaslui se poate! Iar speranța oamenilor devine pe zi ce trece certitudinea mea că, da, vom câștiga lupta pentru președinția Consiliului Județean Vaslui! 

Da! Zilele lui Dumitru Buzatu la conducerea Consiliului Județean sunt numărate!

Zilele în care vasluienii au stat în sărăcie și în umilință se apropie de sfârșit!

Se apropie ziua de 27 septembrie, ziua în care noi toți, vasluienii, vom face istorie! O istorie bună pentru județul nostru!

Le mulțumesc miilor de oameni din Dumești care sunt alături de mine și de candidatul PNL la Primărie, Sorin Popovici. Le mulțumesc și celor din comuna Ferești care îl susțin pe Maricel Sluser la Primărie și pe Marius Arcăleanu la Consiliul Județean. A fost primiți foarte bine și la Miclești unde facem o echipă foarte bună cu candidatul nostru Neculai Pînzaru”, a mai declarat Marius Arcăleanu. 

Duminică după amiază, alături de primarul Dumitru Boroș, Marius Arcăleanu s-a întâlnit cu mii de bârlădeni. Oamenii le-au  urat succes și au spus că vor merge la vot pentru a scăpa de PSD pentru totdeauna.

“La Delești oamenii au urat succes echipei PNL și candidatului la Primărie, Daniel Dobranici, și ne-au asigurat că vor susține PNL atât la Primărie, cât și la Consiliul Județean!

Îi mulțumesc și domnului ministru Nelu Tătaru care, în ciuda faptului că are un program infernal la Ministerul Sănătății, își rupe din timpul său pentru a fi alături de noi și candidații PNL din județul Vaslui! Este garanția faptului că proiectele noastre pentru dezvoltarea județului vor avea susținerea Guvernului României!

Mai sunt câteva zile, dragilor! Vă invit să transformăm speranța de mai bine în certitudinea că va fi mai bine!

Vă invit pe 27 septembrie să votăm pentru acest ”mai bine”, să trimitem la pensie balaurul roșu de la Consiliul Județean și să începem să facem treabă bună pentru Vaslui”, a mai spus Marius Arcăleanu. 

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.