Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Tanar beat, blocat in masina rasturnata peste doua autoturisme

Publicat

in

Un tânăr beat a fost filmat blocat în mașina răsturnată peste două autoturisme, la Iași: “Mă auzi? Mă auzi?”, strigă la el primii oameni care ajung lângă autoturism și încearcă să îl salveze.

Imagini cu un puternic impact emoțional

  • Și șoferul nevinovat pe care l-a lovit tânărul era băut.
  • Imaginile au fost filmate la câteva clipe după producerea accidentului.

Câțiva tineri au fost martorii unui accident de circulație în Iași, duminică noaptea, și au încercat să acord primul ajutor victimelor. Unul dintre martori a filmat imediat după ce un autoturism a zburat cu viteză și s-a răsturnat de plafon peste alte două mașini și a a încercat să afle dacă șoferul vinovat, care era băut, e în viață.

Un șofer de 24 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce se deplasa cu viteză pe Aleea Tudor Neculai, nu a acordat prioritate unui autoturism marca Alfa Romeo al cărui șofer, un bărbat de 45 de ani, circula regulamentar pe Șos Tudor Neculai, dinspre Belvedere spre Miroslava, în Iași.

În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile, unde au lovit o altă mașină parcată în fața porții. Autoturismul condus de șoferul vinovat s-a răsturnat pe capotă, peste celelalte două.

Șoferul vinovat a fost rănit și a fost transportat la spital.

Șofetul vinovat de producerea accidentului a fost găsit cu o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celălalt șofer, lovit de Volkswagen, avea 0.08 mg/l alcool pur în aerul expirat. observatornews.ro

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.