Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tudor Polak: Vasluiul merita un viitor pe care il vom construi împreuna

Publicat

in

In fiecare zi candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vaslui, Tudor Polak, discută cu vasluienii despre viitorul de care municipiul nostru are nevoie. Planul pe care Tudor Polak îl propune și pe care îl  prezintă cetățenilor, aduce soluții și proiecte sustenabile pentru dezvoltarea orașului și crearea de oportunități pentru oameni și pentru tinerii care își doresc să găsească în Vaslui aceleași facilități ca în alte orașe dezvoltate din țară. 

“În fiecare zi sunt prezent în stradă, alături de echipa PNL Vaslui, pentru că îmi doresc să vă ascult opinia, sugestiile, să vă răspund la întrebări și să vă împărtășesc convingerea mea că în Vaslui se poate! Vasluiul merită un viitor pe care îl vom constri împreună”, declară Tudor Polak.

Candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vaslui mai susține că accesul simplu și rapid la serviciile publice este un obiectiv important al mandatului său. El își propune astfel să determine  debirocratizarea instituțiilor publice din Vaslui.

“Îmi doresc ca vasluienii să acceseze un ghișeu unic, indiferent de problemă, fără a fi nevoie să se deplaseze de un compartiment la altul. Digitalizarea serviciilor publice este o etapă necesară și importantă pentru un sistem eficient, adaptat nevoilor oamenilor. Comunicarea transparentă a activităților primăriei, dar mai ales a execuției bugetare este, în viziunea mea, o condiție esențială a unei administrații care respectă alegerile oamenilor. De aceea, îmi doresc să îmbunătățim comunicarea dintre administrație și cetățeni, să menținem un dialog prin care problemele dumneavoastră să se afle, întotdeauna, pe ordinea noastră de zi. O administrație publică onestă și eficientă le datorează cetățenilor transparență deplină în luarea deciziilor și asupra investițiilor pe care le face”, mai afirmă Tudor Polak.

El dă asigurări că în cursul mandatului său, își va asuma ca toate informațiile referitoare la investițiile făcute, costuri, licitații și stadiul lor de implementare să fie afișate regulat pe site-ul primăriei muncipiului Vaslui. 

“Vasluienii merită să știe în ce sunt investiți banii publici și îmi doresc să lucrez cu oamenii deschis, transparent și direct”, a subliniat Tudor Polak. 

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.