Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Alexandru Nechifor: Husul merita sprijinit, merita un viitor mai bun!

Publicat

in

Hușul a fost gazda unei întâlniri speciale. La invitația Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, au venit în orașul dintre vii Ioan Ștefan, Ministrul Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației, domnul Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, precum și Manuela Irina Pătrășcoiu, Directorul General al Companiei Naționale de Investiții.

“I-am informat pe oaspeții noștri cu privire la proiectul PNL de dezvoltare și modernizare a Hușului și am dezbătut fiecare punct în parte : continuare asfaltări străzi, extinderi rețea de gaz, apă și canalizare,reabilitare cinematograf, muzeu, școli,terenuri de sport, zona de agrement, eficientizare energetică a clădirilor, modernizare iluminat public etc.

Am fost felicitat pentru ideile îndrăznețe cuprinse în proiect și totodată am fost asigurat că toate acestea se pot realiza prin programe și cu fonduri guvernamentale puse la dispoziția unităților administrativ teritoriale. Într-adevăr este nevoie de multă muncă și dăruire, de proiecte tehnice bine scrise și fudamentate, de transparență și tenacitate, dar echipa de consilieri PNL cu care am pornit la drum este capabilă, unită și profesionistă, astfel încât putem realiza tot ce ne-am propus”, a declarat Alexandru Nechifor, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Huși. 

La finalul întâlnirii, reprezentanții guvernamentali i-au transmis lui Alexandru Nechifor convingerea lor că are calitățile  necesare și capacitatea de a pune în aplicare un plan ambițios de dezvoltare și modernizare a Hușului, în calitate de primar. Nechifor a primit asigurări că va beneficia de sprijinul lor în acest sens.

“Această întâlnire  mi-a dat încredere că Hușul este pregătit să meargă pe un drum nou, un drum al dezvoltării, al bunăstării și al civilizației. Este o șansă pe care nu o putem rata! Hușul merită sprijinit,  merită un viitor mai bun !

Sprijiniți-ne și voi ! Votați Alexandru Nechifor pentru funcția de primar! Votați echipa PNL pentru consiliul local”, a mai spus Alexandru Nechifor.

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.