Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Comuna Stefan cel Mare, una din cele mai moderne din Moldova

Publicat

in

În colaborare cu DGASPC Vaslui primarul comunei Ștefan cel Mare, Mihai Moraru, a inițiat în luna aprilie 2020, un proiect privind ,,Înființarea unui Centru Respiro pentru persoane adulte cu dizabilități în satul Maraseni, judetul Vaslui”. A fost finalizată întocmirea proiectului și s-au obținut avizele necesare.
“Constructia acestui Centru va fi amplasată langa terenul de sport din satul Mărășeni. Va asigura condițiile necesare beneficiarilor prin dotare corespunzatoare: 10 camere pentru beneficiari, 3 băi, bucătărie, sală de mese, spălătorie, debara și altele. Totodată, investiția va crea noi locuri de muncă pentru cetățenii comunei”, a declarat primarul Mihai Moraru.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

În localitatea Ștefan cel Mare se construiește o sală de sport modernă. Proiectul este de Tip 2, iar finanțarea este asigurată de Compania Națională de Investiții. Sala va putea fi folosită pentru toate sporturile de echipă, cum ar fi handbal, volei, baschet, tenis de câmp și va avea o capacitate de 102 locuri.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

”Constructorul este în grafic cu lucrările. Sperăm ca până la sfârșitul anului să facem recepția și să putem intra în ea. Este o sală necesară, atât pentru tinerii din comunâ, cât și pentru elevii școlii din Ștefan cel Mare”, a declarat primarul Mihai Moraru.

Comuna Stefan cel Mare va avea, în scurt timp, toate facilitãtile oferite de viata de la oras, cu asfalt, canalizare si gaze.

“În localitatea Ștefan cel Mare se construiește o sală de sport modernă. Proiectul este de Tip 2, iar finanțarea este asigurată de Compania Națională de Investiții. Sala va putea fi folosită pentru toate sporturile de echipă, cum ar fi handbal, volei, baschet, tenis de câmp și va avea o capacitate de 102 locuri.

”Constructorul este în grafic cu lucrările. Sperăm ca până la sfârșitul anului să facem recepția și să putem intra în ea. Este o sală necesară, atât pentru tinerii din comunâ, cât și pentru elevii școlii din Ștefan cel Mare”, a declarat primarul Mihai Moraru. Comuna Stefan cel Mare are acum toate facilitãtile oferite de viata de la oras, cu asfalt, canalizare si gaze. “Vor fi sute de gospodãrii care se vor bucura de gaze, la fel cum sunt si cei care locuiesc în Vaslui, de exemplu. Din 2016, am început demersurile pentru acest proiect care, iatã, acum a prins viatã în comuna noastrã, cu sprijinul presedintelui CJ Vaslui, care ne-a alocat suma necesarã pentru lucrãri”, spune primarul Moraru.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.