Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Panica la Vutcani! Doi barbati au murit unul dupa altul in timp ce culegeau la vie

Publicat

in

Încâ un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Vutcani a fost luat ieri dimineață cu ambulanta. Bărbatul avea si simptome specifice COVID, febra și stare de rău. La scurt timp după ce a ajuns la spital, victima a murit. Cu o zi înainte de incident, bărbatul de 43 de ani culesese la vie. Aparent era perfect sănătos și nu a acuzat vreo suferință. Singure

Cazul a provocat panică în rândul oamenilor din comuna Vutcani. Asta dupa ce un alt barbat cu simptome COVID a murit la scurt timp de la internare. Toate problemele au aparut dupa ce in comuna a izbucnit in urma cu o luna zile un focar COVID.  Cazurile au fost inregistrate la un centru social, centru care a fost în carantină timp de două săptămâni din cauza numărului mare de beneficiari și angajați infectati cu noul coronavirus. În urma cu o saptamana, soțul unei angajate a centrului a murit la spitalul din Vaslui, unde a ajuns în stare gravă, cu simptome Covid. Este vorba de un bărbat în vârstă de 66 de ani, in putere, a cărui stare s-a deteriorat brusc. Omul a fost la cules la vie, împreună cu alte persoane. A sunat la 112 și a cerut ajutorul medicilor pentru ca nu mai putea respira. A fost transportat la Spitalul de Urgență. “Inițial medicii au reușit să îl stabilizeze, pacientul a devenit conștient și a început să comunice cu cadrele medicale. În timpul transferului de la UPU catre ATI, in lift, a spus ca nu mai poate respira. Brusc a intrat în stop cardio-respirator și după ce a fost resuscitat 50 de minute, s-a declarat decesul”, a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui. Medicii vasluieni susțin că bărbatul nu avea comorbidități. Alte două persoane din Malaiești, o mamă și copilul acesteia au acuzat simptome soecifice infecției cu noul coronavirus. Trebuie spus că dacă până acum localnicii nu credeau în existența acestui virus, dupa moartea fulgerătoare a vecinului lor au intrat in panica și se tem pentru sănătatea lor. Sătenii povestesc că mulți dintre ei au prezentat în ultimele zile semne de răceală, dar nu s-au alarmat. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.