Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tudor Polak: Votul dumneavoastra este o garantie pentru viitorul nostru si al orasului nostru

Publicat

in

Tudor Polak, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Vaslui, susține că împreună cu cetățenii va putea construi un Vaslui al oamenilor, adaptat nevoilor lor, cu oportunități variate pentru fiecare și cu condiții de trai îmbunătățite. 

“Comunicarea cu dumneavoastră, transparența și onestitatea sunt pilonii pe care îmi doresc să îmi sprijin acest mandat, pentru că știu că încrederea dumneavoastră și munca pe care o voi depune vor fi temelia unui oraș dezvoltat, cu un viitor sigur pentru generațiile care vin din urmă.  Votul dumneavoastră este o garanție pentru viitorul nostru și al orașului nostru”, a declarat Tudor Polak. 

“Vasluiul merită mai mult, iar noi vom demonstra că se poate!”

Tudor Polak mai afirmă că este timpul ca Vasluiul să se ridice la nivelul orașelor dezvoltate din România! Pentru asta este nevoie ca oamenii să iasă la vot, iar schimbarea este în mâinile lor. 

“De fiecare dată ascultăm  propunerile dumneavoastră și încercăm să venim cu soluții concrete pentru problemele pe care le întâmpinați. Rolul unei administrații publice este acela de prioritiza interesul cetățeanului și de a-și concentra demersurile pe soluții eficiente și aplicate nevoilor oamenilor. Îmi doresc să promovez o politică transparentă, iar comunicarea cu dumneavoastră este pilonul de bază al viziunii mele. 

Vasluiul este un oraș al oamenilor, de aceea investițiile administrației publice trebuie să se plieze pe ceea ce cetățenii au nevoie: locuri de muncă, trafic accesibil, dezvoltarea durabilă prin atragerea investitorilor, educație, diversitate și oportunități pentru tineri și nu în cele din urmă, servicii publice simplificate, accesibile și transparente.  Voi munci pentru îndeplinirea fiecăruia dintre aceste demersuri”, a mai spus Tudor Polak. 

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.