Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Cinci persoane evacuate dupa ce o casa a luat foc- FOTO

Publicat

in

Secția de pompieri Huși a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Bălțați, comuna Tătărăni.
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista pericolul de propagare la o locuință aflată la aproximativ patru metri distanță. S-a acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru stingerea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția locuinței apropiate.
După aproximativ două ore incendiul a fost lichidat în limitele găsite.
Au ars aproximativ 50 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, 50 metri pătrați tavan din lemn și lut, două uși, două ferestre, două paturi, două dulapuri, un TV, diverse textile și documente. Au fost deteriorate un frigider, o mașină de gătit, o ușă, o fereastră, diverse piese de mobilier și alte textile..
A fost salvată locuința din apropiere. Nu au fost victime. Patru persoane s-au autoevacuat, iar o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 91 ani, a fost evacuată pe brațe.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri necorespunzătoare.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.