Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Cursuri suspendate in patru clase, dupa depistarea unor cazuri de Covid in randul elevilor

Publicat

in

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a aprobat, luni, în cadrul unei şedinţe extraordinare, suspendarea pe o perioadă de 14 zile a cursurilor şcolare organizate faţă în faţă în patru clase din trei unităţi de învăţământ, în contextul confirmării a câte unui caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2, au informat reprezentanţii Prefecturii Vaslui.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Decizia a fost luată în urma propunerilor făcute de consiliile de administraţie ale unităţilor respective, care au primit ulterior avizul Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„În perioada de suspendare a cursurilor, conducerea celor trei unităţi de învăţământ va dispune curăţenia şi aerisirea claselor şi dezinfecţia curentă şi terminală a spaţiilor celor trei unităţi de învăţământ, respectiv clase, săli, holuri, toalete. Pe perioada celor 14 zile de suspendare toţi contacţii direcţi din cadrul unităţilor de învăţământ ai cazurilor confirmate vor fi izolaţi sau carantinaţi la domiciliu”, precizează un comunicat de presă transmis de Instituţia Prefectului Vaslui.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui monitorizează permanent situaţia infectărilor din instituţiile şcolare şi susţine că vor fi luate toate măsurile necesare pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.