Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Dumitru Buzatu vrea dezbatere televizata cu contracandidatii sai

Publicat

in

Candidatul PSD Vaslui la funcția de președinte al Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, a anunțat în această seară că invită și răspunde totodată invitațiilor primite din partea celorlalți candidati la o dezbatere televizată, în condițiile și locația acceptate de majoritatea, pentru a expune programele și proiectele proprii în fata electoratului vasluian.
Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, susține că este dispus să răspundă la întrebări și sa poarte un dialog civilizat și cu argumente cu ceilalți contracandidați pentru ca cetățenii sa afle care sunt proiectele realizabile care sa ducă la dezvoltarea și modernizarea întregului județ.
“Așteptăm propunerile tuturor candidaților, iar Dumitru Buzatu va da curs dezbaterii în ziua și la ora stabilite de comun acord cu toți candidații”, este anuntul facut de PSD.

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PSD VASLUI. COD MANDATAR: 21200019

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.