Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Liliana Florea (PNL): S-au pierdut multe valori in societatea noastra

Publicat

in

Înscrierea pe lista consilierilor locali constituie pentru mine un act de responsabilitate asumată, pornind de la premisa că am ajuns să ne mulțumim cu foarte puțin și să credem că starea de fapt prezentă constituie o normalitate. S-au pierdut multe valori în societatea noastră și cea mai afectată categorie de vârstă o reprezintă tineretul care nu se mai regăsește în mediul familiar și se desprinde, cu sau fără regrete, de acesta.

Am format generații de elevi care, odată plecați, au considerat că orașul natal nu le oferă nicio perspectivă privind cariera și viața de familie, așadar, pentru ei nu a existat cale de întoarcere. Ca orice părinte care consideră că viitorul copilului său este incert, mă întreb: de ce am devenit nepăsători? Eu vreau să mă implic alături de toți cei ce își doresc să își vadă copiii aproape, realizați și mândri de societatea lor. Sunt convinsă că mulți gândesc ca mine, iar pentru că mi se oferă șansa să îmi transform visul în realitate, mă bazez pe susținerea celor care știu că #SEPOATE, cu un efort susținut și cu încrederea că ai noștri copii MERITĂ  UN VIITOR!

Liliana Florea

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.