Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Mitica Jora (PNL): Prea mult am avut asteptari de la altii ca vor veni sa ne ajute

Publicat

in

”Prin noi înșine!” este doctrina și în același timp îndemnul cel mai de preț al înaintașilor liberali dar care este mereu actual. 

Da, ”prin noi însine!” am reușit să trecem la modernizarea Romaniei și să îndeplinim visul cel mai de preț: unirea tuturor românilor! 

”Prin noi înșine!” este de actualitate pentru că suntem conștienți că noi suntem promotorii schimbării, noi suntem cei care trebuie să ne dorim și mai apoi să realizăm. 

Prea mult am avut așteptări de la alții că vor veni să ne ajute, să ne dezvolte, dar vedem concret că suntem pe un drum care s-a înfundat, nu mai duce nicăieri!

”Prin noi înșine!” este promisiunea liberală că vom face din Vaslui un oras prosper, atrăgător pentru investitori dar și modern pentru locuitorii săi. Un municipiu de referință în toata România în care tradițiile și cultura să se îmbine perfect cu posibilitățile de dezvoltare economică și socială.

Mitică Jora candidat al Partidului Național Liberal la Consiliul Local al municipiului Vaslui.

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.