Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Eduard Popica (PSD): Sunt tanar si vreau mai mult pentru semenii mei

Publicat

in

Eduard Popica, fostul prefect al județului Vaslui și candidat la funcția de consilier județean pe listele PSD, are un mesaj pentru cetățenii județului. Eduard Popica susține că ziua de 27 septembrie este una decisivă pentru toți cetățenii acestui județ. Popica este printre puținii politicieni tineri care a demonstrat că poate și care s-a implicat în rezolvarea problemelor din acest județ. În ciuda criticilor care i-au fost aduse încă dinainte de a fi numit în funcția de prefect, Popica a demonstrat că este omul faptelor, nu al vorbelor. Acum candidează la un post de consilier județean pe lista PSD. Cu toate că ar fi putut să plece departe de acest județ și să își facă un rost în orice colț al lumii, a ales să rămână și să pună umărul la dezvoltarea Vasluiului, să lupte pentru tinerii acestui județ, astfel încât nici aceștia să nu mai plece în alte părți imediat cum termină studiile.

Iată mesajul candidatului PSD:

“Mai sunt câteva zile si campania electorală se va încheia. O campanie electorală atipica, in care manipularea, injuriile, calomniile, minciunile, defăimările si lipsa unor proiecte reale si concrete au primat in acțiunile adversarilor nostri politici. Sunt dezamăgit total de cum au înțeles unii politica prezentului, dar încrezător intr-un viitor pe care sunt convins ca doar împreuna îl putem clădi a fi benefic atât noua, cât si copiilor si părinților nostri.  

Duminica este o zi decisivă atât pentru noi ca generație cât si pentru societatea in care trăim. Ma adreseaz dumneavoastra sa aveți înțelepciunea de a avea încredere in continuare in prietenul devotat, partenerul corect dar si in omul care, așa cum am dovedit-o in aproape trei ani ca PREFECT al Judetului Vaslui, va continua cu aceeași responsabilitate munca pentru acest județ si locuitorii lui. 

Dragi prieteni, îmi pasa de județul meu, sunt tânăr si vreau mai mult pentru semenii mei!”

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA, REALIZAT DE SC Vyscoat Fashion SRL, COMANDAT DE PSD VASLUI. COD MANDATAR: 21200019

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.