Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Elevii de 10 ai judetului Vaslui, premiati cu diplome si bani

Publicat

in

În amfiteatrul Liceului ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui a avut loc un eveniment festiv încărcat de emoție, dar și de bucuria recunoașterii muncii elevilor de nota 10 din județ.

11 elevi au obținut anul acesta nota maximă la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

7 dintre elevii premiați pentru nota 10 la Evaluare Națională sunt de la școli din Vaslui, Bârlad și Hoceni. Pe lângă diploma acordată, aceștia au primit din partea ISJ Vaslui și un premiu în bani, în sumă de 1.000 de lei fiecare.

Cu diplome și recompense în bani au fost premiate și 4 elevi din Vaslui, Bârlad și Huși, care au obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat. Suma pe care au primit-o aceștia, care și-au luat examenul maturității cu notă maximă, a fost de 3.000 de lei fiecare.

Amalia Geman și Alexandru Brânză, ambii de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui, Maia Teodora Perju, de la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, și Miruna-Ștefania Surdu, de la Colegiul Național ”Cuza Vodă” Huși, sunt elevii de la 10 de la bacalaureat.

Aida-Elena Afrăsînei (Școala ”Elena Cuza” Vaslui), Andrada Maria Bercea (Școala ”Iorgu Radu” Bârlad), Eva Chiriță (LMK Vaslui), Miruna Drăgunoi (Școala Hoceni), Bianca Maria Herghelegiu (Colegiul ”Gh.Roșca Codreanu” Bârlad), Daria Istrătucă (Școala ”Constantin Parfene” Vaslui) și Bianca Alicia Sandu (Școala ”Mihai Eminescu” Vaslui) sunt elevii de 10 de la evaluarea națională.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.