Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Iata primele primarii castigate de PSD

Publicat

in

Partidul Social Democrat a castigat alegerile locale in municipiul Husi, actualul primar Ioan Ciupilan a fost votat pentru inca un mandat. De asemenea, PSD a mai castigat comunele Hoceni, Solesti, Stefan cel Mare si Vutcani. Primarii Vasile Tabara, Mona Bujor, Miahi Miraru si Silviana Bahrim, au fost votati de cetateni sa ramana in fruntea comunitatilor. PSD a mai castigat la Berezeni, Ivanesti, Falciu, Lipovat, Rosiesti, Tatarani, Voinesti, Todiresti

In comuna Balteni actualul primar a castigat alegerile. Relu Brasoveanu a obtinut 90 la suta din voturi. “Va mulțumesc pentru sustinere, va mulțumesc ca a.ti fost alaturi de mine în aceasta zi. Dragii mei cu ajutorul dumneavoastră, am câștigat cu 90%! Este o nota foarte bună data , iar acest lucru ma responsabilizează mai mult, în dezvoltarea Comunei Balteni”, a spus primarul.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.