Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Primarul care a castigat alegerile chiar daca este in spital! “Multumesc celor care au apreciat munca mea”

Publicat

in

La Gârceni cetățenii au votat candidatul PSD care se află internat în spital în urma infecției cu coronavirus. Este vorba despre actualul edil, infectat cu noul virus, atat el cât și soția. 

Situație deloc fericită la Gârceni, acolo unde pe lista candidaților la primărie este trecut și numele primarului în funcție, dar Sorin Scutelnicu se află internat la Spitalul Bârlad din cauza COVID-19. Primarul a fost internat în urmă cu câteva zile după ce a acuzat simptome specifice infecției cu noul virus. Scutelnicu a câștigat alegerile fiind preferatul cetățenilor din Gârceni datorită seriozității de care a dat mereu dovadă.

“Multumesc celor care au apreciat munca depusa in cei patru ani si care mi-au acordat inca o data increderea lor .Procentul de 85 % ma face sa ma simt onorat si in acelasi timp responsabil!
Multumesc pentru votul acordat echipei de consilieri locali si judeteni ai PSD precum si ptr functia de presedinte al Consiliului Judetean”, a spus primarul.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.