Conecteaza-te cu noi

Stiri Moldova

Doi copii au ajuns la terapie intensiva din cauza Covid-19. Unul dintre ei are 9 luni

Publicat

in

Doi copii bolnavi de Covid-19 sunt internați, în acest moment, pe secțiile de terapie intensivă de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, respectiv la Spitalul din Galați.

Doi copii din Ilfov și Galați au ajuns la terapie intensivă din cauza Covid-19

Este vorba de un bebeluș de 9 luni din Galați, internat împreună cu mama lui, și ea pozitivă, și de un băiețel de 6 ani din Ilfov.

Băiețelul de șase ani a fost transferat sâmbătă seară de la Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” pentru că avea apendicită acută cu peritonită. A fost operat de urgență și apoi intubat.

Duminică a fost detubat, iar starea lui este ușor ameliorată. Potrivit medicilor, copilul primește oxigen și are o ușoară afectare pulmonară din cauza infecției cu Covid-19.

România a depășit pragul critic de 2.000 de infectări zilnice, în raportarea din 30 septembrie, numărul total de cazuri confirmate de Covid-19 în România ajungând la 127.572.

Populare

Stiri din categoria: Stiri Moldova Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.