Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Masina fumegand, lovita de o duba

Publicat

in

O mașină fumegând la Ilișești, în Suceava, după ce a fost lovită de o dubă, a fost filmată la câteva clipe după impact. “Doamne ferește, uăi! E-năuntru!”,exclamă șoferul care filmează, trecând mai departe.

Mașina fumega imediat după impactul cu duba, la Ilișești, în Suceava.

Un accident de circulație a avut loc miercuri de dimineață, în jurul orei 8:00, la Ilișești, pe DN 17, fiind implicate o dubă și un autoturism. Cele două vehicule s-au ciocnit frontal și duba a ieșit în afara șoselei, în vreme ce autoturismul s-a învârtit de câteva ori și a rămas pe mijlocul drumului.

Șoferul din autoturism a rămas blocat în interior, fără să fie încarcerat. La câteva clipe după impact, un alt șofer a filmat trecând pe lângă locul accidentului.

Pe imgini se vede cum autoturismul fumegă la compartimentul motor, iar cel care filmează se îngrozește când vede că un om e prins în interior.

Pompierii au ajuns la fața locului și au reușit să scoată șoferul blocat din mașină, acesta fiind transportat, rănit, la UPU Suceava.

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.