Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Mihai Moraru, primarul care a castigat increderea alegatorilor prin munca

Publicat

in

Mihai Moraru, un primar din județul Vaslui, înregistrează un record de popularitate, după ce a obținut la alegerile locale un procent de aproape 90% din voturi, iar contracandidații săi au obținut câteva zeci de voturi. Mihai Moraru conduce comuna Ștefan cel Mare de ani buni și de fiecare dată la alegeri reușește să fie primul. 

  • Primarul a făcut străzi, canalizare, școli, gradinițe și aducțiune cu gaz metan
  • El i-a învățat pe locuitori să participe activ la viața comunei

Localnicii sunt foarte mulțumiți și spun că primarul a facut multe în comună, așa că nu s-au uitat la culoarea politică și au ales gospodarul.

Mihai Moraru a reușit în câțiva ani să convingă localnicii să participe activ la viața comunei.

El povestește că de când a fost ales pentru prima oară primar, s-a apucat să pună personal, umărul la munca fizică. A înțeles că pentru a avea succes nu poți să stai la birou. A vrut ca exemplul său să îi faca pe oameni mai atenți la nevoile localității.

Aproape toți locuitorii cu drept de vot au vrut ca primarul Mihai Moraru să rămână în funcție.

După ce a obținut bani din fonduri europene pentru infrastructura rutieră, canalizare, școli, grădinițe, acum primarul are în derulatr proiecte și mai îndrăznețe. Se lucrează intens la rețeaua de gaz și la o sală de sport.

Mihai Moraru a candidat pe listele PSD. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.