Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Haos la IPJ Vaslui! Institutia nu are sef, iar politistii nu respecta nicio regula impotriva COVID

Publicat

in

14 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui sunt confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, au informat reprezentanţii instituţiei.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Poliţiştii testaţi pozitiv la SARS-CoV-2 se află în în carantină sau în izolare la domiciliu, potrivit unor decizii primite din partea reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui. În ultima perioadă tot mai mulți polițiști s-au infectat, iar colegii lor au început să vorbească. “Nimeni nu respectă nicio regulă. Stau fără măști, umblă peste tot. Este haos în instituție”, spun unii agenți.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

”Deciziile primite de la DSP pentru izolarea şi carantinarea poliţiştilor au fost puse în aplicare de îndată. La nivelul instituţiei au fost luate măsuri de prevenire a infectărilor şi au fost dezinfectate toate spaţiile”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Poliția vasluiană nu are șef de câteva săptămâni. Noul șef este în “concediu medical”

 Fostul șef al IPJ Arad, detașat la sfârșitul lunii august la IPJ Vaslui pentru o perioadă de 6 luni, nu a mai ajuns să-și preia noua funcție, deoarece, potrivit informațiilor noastre, Ioan Tamaș a intrat direct în concediu medical. Și tot potrivit informațiilor noastre, detașarea acestuia în celălalt capăt al țării a venit pe linie politică, astfel că fostul șef al IPJ Arad a răspuns, se pare, în aceeași manieră. Ce a făcut Tamaș de a trebuit schimbat neapărat? Gurile rele vorbesc despre un așa zis conflict tacit pe care fostul șef al Poliției Arad l-a avut cu prefectul. Momentan, șefia IPJ Vaslui este asigurată de unul dintre adjuncții inspectoratului.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.