Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Misiune contracronometru a pompierilor: O femeie a cazut in fantana

Publicat

in


Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate pentru salvarea unei persoane de sex feminin, în vârstă de 75 ani, căzută într-o fântână din localitatea Ibănești, comuna Ibănești. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.
La sosirea echipajelor de intervenție, persoana căzută în fântână era conștientă și cooperantă. Victima era agățată de o frânghie.
După aproximativ 20 minute, victima a fost scoasă la suprafață, hipotermică, dar în stare de conștiență. Persoana scoasă din fântână a fost predată pentru evaluare echipajului de pe ambulanța SAJ Vaslui.
Fântâna este din piatră, are o adâncime de aproximativ 15 metri (din care, patru metri este adâncimea apei) și un diametru de 80 centimetri. Peretele de protecție al fântânii are maximum jumătate de metru înălțime.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.