Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

UPDATE: Incendiu la o casa din Negresti! Este si o posibila victima

Publicat

in

UPDATE:

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă, o ambulanță tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Cioatele, oraș Negrești. Din primele informații, exista posibilitatea ca o persoană să fi fost surprinsă în locuință.
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o cameră a locuinței. Incendiul a fost lichidat în câteva minute. Nu a fost găsită nicio victimă.
Pompierii au găsit o persoană de sex feminin, în vârstă de 32 ani, care dăduse foc unor articole vestimentare din locuință. Persoana în cauză este chiriaș în locuința incendiată.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera un incendiu.

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă, o ambulanță tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Cioatele, oraș Negrești. Din primele informații, este posibil ca o persoană să fie surprinsă în locuință.
Acțiunea este în dinamică.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.