Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Se inchid restaurantele din Vaslui, Barlad si Husi. Masca este obligatorie in zona scolilor

Publicat

in

Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vaslui au decis miercuri interzicerea pentru o perioadă de două săptămâni a accesului în interiorul restaurantelor, cafenelelor din Vaslui, Barlad si Husi!

Potrivit deciziei CJSU, în următoarele două săptămâni se suspendă „activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor din cele trei orase.

Avis Coffee Shop

Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru clienţii cazaţi.

CMJSU a aprobat şi măsura recomandată de DSP ca masca să fie obligatoriu purtată în jurul şcolilor, pe o distanţă de 20 de metri.

Măsurile vor fi în vigoare cel puţin 14 zile sau până când rata de infectare va scădea sub 1,5 la mia de locuitori.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.