Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Soc si groaza la Iasi! Un individ a vrut sa-i taie capul iubitei pe strada

Publicat

in

Scene şocante seara trecută la Iași! În zona Galata, o tânără a fost agresată de un bărbat în vârstă de 52 de ani chiar în fața mamei sale. Scenele incredibile au fost surprinse de un participant al traficului. Femeia a fost trântită lângă autoturism. Bărbatul, F. Valeriu avea intenția de a o omorî. Până în momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, individul agresiv a fugit. În aceste momente, mai multe echipaje de poliție îl caută.

Update: În urma intervenției prompte a polițiștilor şi activităților operative desfășurate, bărbatul a fost găsit pe raza municipiului Iași și a fost condus la cercetări.

Update: Potrivit informațiilor pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că femeia a avut o relație de concubinaj cu agresorul. Aceștia s-au întâlnit întâmplător în această seară. Din păcate, în urma conflictului, mama tinerei a fost lovită superficial cu cuțitul.

Femeia a fost trasnportată la spital pentru a avea parte de îngrijirile medicale necesare. Nu este pentru prima dată când apar astfel de imagini în care femeile sunt supuse unor violențe greu de imaginat.

sursa

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.