Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Doua surori, de 5 și 7 ani, au trecut prin clipe de groaza. Scene de filme porno: vecinul le facea sex oral cand le prindea singure!

Publicat

in

Autoritățile ieșene au intrat în alertă! Două fetițe din județul Iași au trecut prin momente groaznice din cauza unui vecin care le tot vizita mama. Anchetatorii au constatat că individul le făcea sex oral când le prindea singure în casă. Cele două surori, de 5 și 7 ani, le-au povestit angajaților de a Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași chinurile la care au fost supuse. Judecătorii au admis propunerea de arestare preventivă a lui Vasile Pricop în urma celor relatate de fetițe

Scene de groază prin care au trecut două fetițe din județul Iași! Surorile, de 5 și 7 ani, ar putea rămâne marcate pe viață, după ce au fost agresate sexual. Scandalul a ieșit la iveală dintr-o întâmplare. Cele două copile le-au povestit angajaților din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași chinurile la care au fost supuse de un vecin.

Când au auzit ce povesteau fetițele, autoritățile au intrat în alertă. Minorele au relatat că un individ care venea des în vizită la mama lor le-a făcut sex oral în repetate rânduri. Victimele au povestit cu rușine ce au pățit, fiind nevoie de intervenția psihologilor pentru traumele resimțite de copile.

Vasile Pricop, acuzat că le-a abuzat sexual pe cele două surori

În urmă cu câteva zile, reprezentanții DGASPC Iași au intrat în alertă după ce le-au ascultat pe cele două fetițe, D.P. și I.P., în vârstă de 5 și 7 ani. Aceștia s-au crucit când au auzit prin ce clipe de groază au trecut copilele. Așadar, fetițele au menționat că, în cursul acestui an, în mai multe rânduri, în momente în care le prindea singure, individul le săruta în zonele intime. Cele două au indicat exact cine este individul care încerca să-și satisfacă poftele murdare cu ele. Acestea au mai spus că vecinul obișnuia să vină des în vizită la mama lor, însă femeia nu ar fi aflat până recent despre ce se întâmpla în absența ei. După ce au ascultat relatările de groază ale minorelor, cei de la DGASPC au pus mâna pe telefon și au sesizat oamenii legii.

Anchetatorii au demarat de urgență cercetările și au mers să îi facă o „vizită” vecinului fetițelor, Vasile Pricop. Individul în vârstă de 55 de ani, din localitatea Popești, județul Iași, a fost ridicat de oamenii legii și dus la audieri. În urma audierilor, pe data de 7 octombrie 2020, anchetatorii au decis reținerea individului pentru 24 de ore, pentru săvârșirea unor infracțiuni de agresiune sexuală.

Suspectul, arestat preventiv de către judecătorii ieșeni, sub acuzația de agresiune sexuală

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au menționat că Vasile Pricop ar fi agresat sexual o fetiță în 4 rânduri. De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că individul ar fi abuzat-o pe cea de-a doua soră – în două rânduri.

La final, anchetatorii au propus arestarea ieșeanului sub acuzațiile amintite.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași cu privire la inculpatul Vasile Pricop. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Vasile Pricop, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală (patru acte materiale comise asupra unei persoane vătămate minore și două acte materiale comise asupra unei alte persoane vătămate minore), pentru o perioadă de 30 de zile”, au menționat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. În eventualitatea în care suspectul o va ataca, rămâne ca judecătorii de la instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare în acest caz, în care două surori, de 5 și 7 ani, au fost agresate sexual. sursa 

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.