Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Controale in Suceava. Miri nevoiti sa mute nunta in ultima zi

Publicat

in

Seara trecută nu a fost una fericită pentru zeci de petrecăreţi care s-au adunat la un local din municipiul Suceava. Autorităţile au spart petrecerea de majorat la care participau zeci de tineri, dar şi părinţii acestora.

Pe tot parcursul acțiunii de azi-noapte, care a avut loc în întreg județul, au fost acordate peste 200 de amenzi cu o valoare totală de peste 35.000 de lei.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: După doar o oră şi jumătate de controale am identificat mai multe neregularităţi. Iată şi acest local care, în ciudat interdicţiilor, a organizat o petrecere privată cu circa 40 de persoane încălcând practic legislaţia în vigoare.

Restricțiile impuse în municipiul Suceava i-au făcut pe unii să caute soluţia de avarie. Unii tineri, proaspăt reveniți în țară pentru a face nuntă, s-au trezit că trebuie sa-şi caute locaţia chiar în noaptea dinaintea marelui eveniment.

Toderichă Ion, mire: În câteva ore ca să primesc o ştire din asta şi să poţi să organizezi legal în altă parte este foarte greu, nu e uşor deloc.

Din fericire, mirii au găsit o locaţie la 30 de kilometri de Suceava, mai exact în Fălticeni. Prezenţa oamenilor legii nu i-a speriat pe petrecăreţi pentru că evenimentul s-a organizat în mare parte afară.

Când tu vii şi dai nişte reguli vineri la amiază şi că se aplică de vineri seara, deja dai peste cap viaţa unor oameni că până la urmă nunta este un eveniment din viaţa unui om. Ei au fost foarte norocoşi, extraordinari de norocoşi că au reuşit să-şi mute nunta aşa, într-o noapte.

Cu toate acestea, nimic nu a stat în calea mirilor pentru a se bucura de unicul eveniment din viaţa lor.

Toderichă Claudia, mireasă: Aş putea scrie o întreagă carte despre nunta mea, nu este ceea ce am visat, dar mă bucur că s-a întâmplat cum s-a întâmplat şi am reuşit să am un eveniment cât de cât drăguţ de care să-mi aduc aminte cu bucurie.

Controalele de amploare au fost făcute în întreaga ţară. În Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, o nuntă cu 70 de oameni a fost spartă de oamenii legi şi s-au acordat un total de 7 amenzi.

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.