Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Preot in stare grava, infectat cu Covid. Fiica lui face un apel disperat

Publicat

in

Un preot din Drobeta Turnu Severin este în stare gravă după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar fiica lui a făcut un apel la rugăciune în speranța că tatăl ei va fi salvat.

“Cel mai groaznic sentiment este cel de neputință. Am aflat astăzi. Am mare nevoie de voi, de toți. Covid există! Tati meu se zbate între viață și moarte în spital. Nu putem și nu puteți ajuta cu nimic altceva decât să vă rugați alături de noi! Vă rog!” a scris fata preotului Adrian Căpitănescu pe Facebook.

”Când a început pandemia, tati meu s-a rugat pentru noi toți, ore întregi, zile la rând. Acum este rândul nostru să ne rugăm pentru el! Are nevoie de noi”, a mai scris ea.

Cazul preotului Adrian Căpitănescu din Drobeta Turnu Severin i-a atras atenția inclusiv jurnalistului Antena 3 Radu Tudor, care a transmis că părintele este netransportabil spre Bucuresti si are nevoie de medicatie specifica infectiei cu SARS COV2.

”Ii rog pe toti cei care pot sa ajute sa o faca negresit. Ajutorul pentru semenii aflati la nevoie este adevarata credinta”, a scris jurnalistul Radu Tudor pe Facebook.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.