Conecteaza-te cu noi

Știri Bacău

Urmarire in trafic: Politistii aveau o masina care nu putea sa faca fata fugarului

Publicat

in

Un şofer beat a provocat haos pe străzile din Bacău. A făcut tot posibilul să scape de poliţiştii care-l urmăreau. A pus vieţi în pericol şi a intrat frontal într-o altă maşină. Doar aşa, agenţii au reuşit să-l prindă. Poliţiştii au pornit în urmărire cu o maşină care ar fi bună mai degrabă pentru plimbări prin oraş decât pentru genul acesta de acţiune ca-n filme

Şoferul încălcă toate regulile de circulaţie ca să scape de poliţişti. Taie linia dublă continuă, intră în depăşiri riscante şi joacă o ruletă periculoasă cu vieţile celor aflaţi în trafic.

Cosmin Andreica, liderul sindicat Europol: Colegii mei, deşi aveau o autospecială care nu putea să facă faţă sau să concureze cu maşina condusă de fugar, totuși au fost perseverenţi, l-au urmărit preţ de mai multe intersecţii iar la un moment dat într-o intersecţie în care şoferul fugar practic trebuia să oprească, să se asigue, a intrat frontal într-o maşină care circula regulamentar.

Doar aşa, poliţiştii au reuşit să-l prindă. Agenţii îi urmăreau cu o maşină care are o capacitate cilindrică de 1 litru. Şi n-ar fi avut nicio şansă să-l ajungă din urmă.

Poliţiştii se plâng că maşinile de intervenţie n-au nicio şansă în faţa bolizilor infractorilor.

Cosmin Andreica, liderul sindicat Europol: Şi astfel scapă infractori, scapă persoane care săvârşesc fapte penale şi astfel cei care încalcă legea văd că pot să scape.

Fugarul, în vârstă de 31 ani, era beat. Avea 0.67 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au văzut că se comporta ciudat în trafic şi i-au făcut semn să tragă pe dreapta. Tânărul a mimat că opreşte, apoi a demarat în trombă.

În urma accidentului, a ajuns la spital. La fel şi femeia care era în dreapta lui, dar şi şoferul maşinii care circula regulamentar.

Pentru că le-a pus în pericol viaţa, tânărul este acuzat de tentativă de omor.

Populare

Stiri din categoria: Știri Bacău Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.