Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Ei vor un loc pe lista PSD la alegerile parlamentare!

Publicat

in

Deși abia s-au încheiat alegerile locale, partidele au început deja pregătirile, pentru parlamentare.

La PSD, actualii parlamentari își doresc locuri în față, pe listele de la Senat sau Camera Deputaților. Social democratii se intrunesc astăzi în ședință pentru a vota lista cu viitorii candidați. Un cuvânt de spus îl vor avea primarii, dar și președinții organizațiilor locale.

Pentru Camera Deputaților vor un loc pe liste Adrian Solomon, Irinel Stativă și Aurel Căciulă, actuali parlamentari, dar și fostul prefect Eduard Popica. De asemenea Ramona Mocanu, actualul director al Muzeului Judetean Vaslui si juristul Eduard Prisecaru, așteaptă votul primarilor pentru a vedea dacă prind un loc eligibil pe lista de la Camera Deputaților. 

Potrivit unor surse din PSD, dintre noii înscriși în lupta pentru Parlamentul României, Popica ar urma să prindă unul din locurile eligibile. Bătălie mare este și la Senat! Aici se vor bate pentru un loc pe listă Doina Silistru și Gabriela Crețu. Sunt voci în teritoriu care susțin că unii dintre actualii parlamentari ar trebui sa facă un pas în spate. De asemenea, electoratul cere persoane noi care să reprezinte județul in Parlamentul României. Rămâne de văzut ce vor vota social democrații!

Alegerile parlamentare vor avea loc în 6 decembrie, asta deși unii social democrati au cerut amânarea lor.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.