Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Accident rutier grav. Impact frontal intre doua TIR-uri. Sunt mai multe victime

Publicat

in

Imagini dramatice au fost filmate la câteva minute după impactul între cele două autocamioane, la Ruginoasa, în Iași. Ca prin minune, salvatorii i-au găsit pe cei doi șoferi în viață și i-au transportat de urgență la spital.

Imagini de la accidentul din Ruginoasa. Bucăți din cele două autocamioane s-au împrăștiat pe șosea

Bucăți din cabinele celor două autocamioane implicate în accident s-au împrăștiat peste tot pe șosea și în curțile oamenilor.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis, joi, că pe DN28A Târgu Frumos-Pașcani, în localitatea Ruginoasa, județul iași, a avut loc un impact frontal între două autocamioane.

Acolo, salvatorii de la ISU au găsit două victime, șoferii de pe autocamioane, ce au fost transportate la CPU Pașcani, stabile hemodinamic cu diferite contuzii.

Au fost transportate de 1 echipaj SAJ cu medic, iar cealaltă victimă cu echipajul de prim ajutor calificat (fără medic).

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri și deviat pe artera Mogoșești-Mircești-Strunga -DJ 208-DN 28.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.