Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Orasul Negresti are primar! “Nu va fi usor, dar sunt determinat”

Publicat

in

Noul primar al orașului Negresti, Rusu Petru-Cristinel, și consilierii locali și-au preluat astăzi  funcțiile. Ședința de învestire și de constituire a noului Consiliu Local al orașului Negrești a fost convocată prin ordinul Prefectului județului Vaslui.

La ședință au fost convocați cei 15 consilieri validați în urma scrutinului din data de 27 septembrie.  Este vorba despre Apetrăchioaei Adrian, Baciu Petronel-Marius, Buzdug Marinică, Calciu Monica, Cioată Alexandru, David Gheorghiță-Radu, Fărâmă Victor, Ionescu Cristian-Petrică, Marian Vasile, Mariciuc Vasile, Mihai Paraschiv Vasilică, Moroșanu Radu, Pavel Vasilică-Daniel, Popa Constantin – Cristinel și Săvuță Constantin.

“Astăzi a avut loc ședința de investire și depunere a jurământului pentru funcția de primar al orașului Negrești. De astăzi am preluat această importantă funcție.

Mulțumesc cetățenilor care m-au votat, colegilor din PNL care au muncit alături de mine la acest proiect și familiei care m-a susținut necondiționat.

Urmează o perioadă de analiză și verificare a situației în care ne aflăm. De asemenea în cel mai scurt timp sper ca echipa să fie completată cu noul vice-primar al orașului, să pornim motoarele din plin, astfel încât în următorii ani să punem în aplicare, proiectele din programul administrativ cu care am câștigat alegerile.

Nu va fi ușor, dar sunt determinat și dispus să aloc toate resursele pe care le am pentru a pune în practică aceste proiecte.

Va mulțumesc și vă doresc sănătate tuturor.

Dumnezeu să aibă în pază orașul Negrești”, a declarat Cristinel Rusu. 

Consiliul Local al orașului Negresti este constituit din 17 membri însă, deoarece Rusu Petru-Cristinel, care deschidea lista consilierilor PNL, a fost ales primar și Rotariu Bogdan a optat pentru funcția de consilier județean, locurile libere vor fi ocupate de supleanți, următorii pe listă fiind Sălceanu Eusebiu-Marius și Cozma Neculai.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.