Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Cea mai iubita primarita din judet a depus juramantul -FOTO

Publicat

in

Buchete și coșuri cu flori şi multe felicitări. De asta a avut parte cea mai iubită primăriță din județul Vaslui în ziua în care a depus jurământul și a primit mandatul de primar pentru încă patru ani. Silviana Bahrim conduce comuna Vutcani de 20 de ani. A câștigat respectul întregii comunități pentru seriozitatea cu care își îndeplinește misiunea. A obținut cel mai mare scor din județ la alegerile locale. 

Cu modestie și decenta, chibzuită și pusă pe treabă, primărița înfruntă vremurile tulburi și face lucrurile să se miște în comuna pe care o reprezintă.

La alegerile din această toamnă, din 27 septembrie, Silviana Bahrim a candidat de una singură, dat fiind că celelalte formațiuni politice nu și-au desemnat candidați care să o combată.

“Faptul că am fost sunt singurul candidat arată că locuitorii din Vutcani cred în mine, așa cum cred și eu în vutcănenii mei, pe care îi iubesc și respect. Voi face tot ce îmi stă în putere ca să nu îi dezamăgesc. Voi face totul pentru binele comunei, la fel cum am făcut și până acum”, a spus Silviana Bahrim.

Silviana Bahrim a fost aleasă, pentru prima oară, ca să administreze treburile comunei Vutcani în anul 2000. De ani buni candidează pe listele PSD, însă localnicii nu sunt deranjați de acest lucru. De fapt, aceștia spun că, atunci când vine vorba de comuna lor, la alegerile locale, votează omul fără să se uite la partidul pe care îl reprezintă. 

“Noi ne mândrim cu un așa primar. Face totul pentru oameni. În campania electorală au trecut prin comună diverse persoane și au rămas uimite că nu se face propagandă, ca nu sunt afise electorale sau bannere. Cetățenii din Vutcani știu ce a făcut și ce face primarul lor, faptele vorbesc”, a declarat Violeta Muscă, ales local în comuna Vutcani. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.