Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Eduard Popica- sansa PSD sa castige alegerile parlamentare

Publicat

in

Eduard Popica poate face lucrurile sa se miste si pentru vasluieni. Din Parlament, ca tânăr deputat cu sete de munca, Popica va aduce beneficii importante pentru cetățeni. 

Candidează pe primul loc la Camera Deputaților, pe lista PSD Vaslui. Si asta ca urmare a faptului că în alegerile locale, notorietatea și seriozitatea lui au atras increderea tinerilor și nu numai. Este cunoscut, respectat, iar vasluienii il sustin deja in mediul online. Nu-i lipsesc ambiția și curajul, are viziune și gândire sanatoasa. E un exemplu pentru tinerii care se înscriu sau fac deja politica și e semnalul clar ca oameni ca el nu au voie sa stea deoparte.

“Consiliul Național Politic al PSD m-a validat sa îmi depun candidatura pentru funcția de Deputat in Parlamentul României, pe prima poziție a listei PSD Vaslui. Sunt extrem de onorat sa ocup aceasta poziție si la fel cum am făcut-o pana acum, prin funcțiile pe care le-am ocupat, aceasta calitate ma responsabilizează sa dau dovada in continuare de seriozitate, respect, dragoste si încredere intr-un trai mai bun pentru locuitorii judetului Vaslui.  

Mai mult ca oricând este nevoie de unitate, dragoste fata de aproapele nostru si sa luptam împreuna pentru binele judetului Vaslui. Eu, împreuna cu echipa PSD, ma angajez in fata dumneavoastra sa acționez cu mai multa îndârjire si determinare pentru bunăstarea semenilor mei si voi continua aceata bătălie pentru ca vorba lui Bertolt Brecht: Oamenii care luptă pot pierde. Oamenii care nu luptă au pierdut deja”, a spus Popica. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.