Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Propunerile PNL si USR PLUS pentru functiile de viceprimari ai Vasluiului

Publicat

in

Președintele Organizației Municipale a PNL Vaslui, Tudor Polak, a declarat ca a fost semnat protocolul de colaborare cu partenerii din Alianța USR PLUS în Consiliul Local al municipiului Vaslui.

“Susținerea dumneavoastră la alegerile locale ne-a ajutat să putem forma o majoritate în Consiliul Local al municipiului.

Astfel astăzi am semnat un protocol de colaborare prin care urmărim eficientizarea demersurilor noastre comune pentru dezvoltarea municipiului Vaslui.

Am desemnat, de asemenea, propuneri pentru cele două funcții de viceprimar al municipiului Vaslui, în persoana domnului Lucian Braniște, reprezentant al Partidului Național Liberal și a domnului Cătălin Emil Mîndru, reprezentant al Alianței USR PLUS.

Obiectivele acestui parteneriat sunt orientate către nevoile vasluienilor și vom munci împreună pentru transpunerea în inițiative legislative a propunerilor noastre prin care urmărim dezvoltarea municipiului Vaslui.
Dintre acestea, protocolul semnat astăzi prioritizează:
✅ dezvoltarea economică și inițiativa privată;
✅ creșterea calității vieții;
✅ investiții în educație, cultură, mediu și sport;
✅ fluidizarea traficului;
✅ digitalizarea și transparentizarea serviciilor publice.
Pornim cu încredere în acest parteneriat prin intermediul căruia vom munci pentru viitorul vasluienilor și pentru îmbunătățirea condițiilor de trai în orașul nostru.

Suntem pregătiți să facem echipă în Primăria municipiului Vaslui și să promovăm proiecte sustenabile și necesare pentru un oraș așa cum ni-l dorim. Împreună clădim viitorul Vasluiului”, a spus Polak.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.