Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Primarul model al judetului Vaslui si-a preluat mandatul si a trecut la treaba

Publicat

in

Primarul comunei Hoceni, Vasile Țabăra a depus jurământul pentru noul mandat. Acesta a câștigat alegerile din 27 septembrie cu un scor foarte bun. “Mai întâi vă mulțumesc celor care m-ați votat și m-ați susținut, apoi le spun tuturor locuitorilor comunei Hoceni că această funcție mă bucură, mă onorează, dar mă și responsabilizează și voi căuta să muncesc mai mult și mai bine pentru a realiza toate promisiunile făcute și nu numai.

Veti găsi în mine un prieten, un colaborator, un om care poate ajuta în orice moment.

Vă invit alături de mine ca în perioada următoare să realizam activități și obiective care să ducă la îmbunătățirea condițiilor de viață în comuna Hoceni și să continuăm dezvoltarea și modernizarea comunei noastre”, a declarat primarul. 

Mandatul lui Vasile Țabără debutează cu noi investiții. 

“Primăria comunei Hoceni a accesat un proiect cu fonduri europene prin care s-a înființat o rețea de internet gratuită în 10 locații din comună: Primăria comunei Hoceni, Grădinița Hoceni,  Scoala Gimnazială Nr.1 Hoceni, Teatru de vară Hoceni, Școala Primară Oțeleni, Școala primară Deleni, Grădinița Bărboși, Școala Gimnazială Bărboși,  Școala Primară Șișcani, Școala Primară Tomșa”, a mai spus Vasile Țabără.

Mai jos găsiți detaliată modalitatea de conectare la rețeaua WIFI4E.

În ultimii patru ani, Vasile Țabără s-a preocupat de terminarea lucrărilor de asfaltare a tuturor străzilor din comună. Pentru rezolvarea diferitelor situaţii de infrastructură cât şi a situaţilor neprevăzute, comuna a fost dotată cu un tractor cu toate utilajele necesare pentru desfăşurarea activităţilor comunale: remorcă, sărăriţă, lamă de zăpadă, cositoare.

Totodată, au fost demarate procedurile pentru realizarea alimentării cu gaze naturale. În plus,  toţi cetăţenii beneficiază de intabularea gratuită a terenurilor din extravilanul localităţii.

Pentru ca toată lumea să beneficieze de investiţii, de la cei mici până la cei mai mari, grădiniţa, căminul cultura şi primăria au beneficiat de lucrări importante.

În reședința de comună au fost asfaltate toate drumurile. Comuna Hoceni poate fi oricând un exemplu de bune practici pentru multe dintre comunitățile din țară. Cei 3.500 de locuitori ai comunei au grădințe și școli moderne în toate cele șase sate, apa curge la robinet în gospodăriile din patru localități, iar în centrul comunei există sală de sport, teatru de vară și un teren de fotbal cum nu prea se găsește nici pe marile stadioane ale echipelor din prima ligă. În plus, tot în zona centrală, primăria a amenajat o clădire în care funcționează Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, dotat cu mașină de pompieri, un buldoexcavator și un utilaj cu care se fac lucrările specifice de deszăpezire pe cei 40 de kilometri de drumuri comunale și sătești. Una dintre cele mai importante investiții de când se află la conducerea primăriei este drumul comunal de zece milioane de lei, recent finalizat. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.