Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Cel mai votat primar din judet a depus juramantul

Publicat

in

La Ștefan cel Mare a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către primarul comunei, Moraru Mihai.

Ceremonia s-a desfășurat în prezența prefectului județului Vaslui, Mircea Gologan.

“Mulțumim tuturor cetățenilor comunei Ștefan cel Mare care ne-au acordat votul de încredere pentru următorii 4 ani, fapt care ne obligă la noi responsabilități pentru dezvoltarea comunei”, a declarat edilul. 

Mihai Moraru este un primar din județul Vaslui care înregistrează un record de popularitate, după ce a obținut la alegerile locale un procent de aproape 90% din voturi, iar contracandidații săi au obținut câteva zeci de voturi.

Mihai Moraru conduce comuna Ștefan cel Mare de ani buni și de fiecare dată la alegeri reușește să fie primul. 

Localnicii sunt foarte mulțumiți și spun că primarul a facut multe în comună, așa că nu s-au uitat la culoarea politică și au ales gospodarul.

Aproape toți locuitorii cu drept de vot au vrut ca primarul Mihai Moraru să rămână în funcție.

După ce a obținut bani din fonduri europene pentru infrastructura rutieră, canalizare, școli, grădinițe, acum primarul are în derulatr proiecte și mai îndrăznețe. Se lucrează intens la rețeaua de gaz și la o sală de sport.

”Vor fi sute de gospodãrii care se vor bucura de gaze, la fel cum sunt si cei care locuiesc în Vaslui, de exemplu. Din 2016, am început demersurile pentru acest proiect care, iatã, acum a prins viatã în comuna noastrã, cu sprijinul presedintelui CJ Vaslui, care ne-a alocat suma necesarã pentru lucrãri”, spune primarul Moraru.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.