Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Primarul din Balteni promite sa realizeze noi proiecte pentru comunitate

Publicat

in

Primarul comunei Balteni, Relu Brasoveanu a depus jurământul în fata reprezentantului Prefecturii Vaslui și în fata Consiliului local, pentru un nou mandat de primar. “Doresc sa multumesc tuturor celor care au avut încredere în mine ca om și m-au votat! Votul dumneavoastră ma responsabilizează si imi da încrederea că trebuie sa realizez toate proiectele de viitor de care au  nevoie locuitorii comunei! Ma voi implica mai mult și voi fi același om pe care îl cunoașteți cu toții”, a spus Edilul. 

Comuna Balteni a avut sansa sa ajunga in urma cu aproximativ 12 ani pe mana unui om gospodar. Primarul Relu Constantin Brasoveanu se afla la finele celui de-al treilea mandat si a reusit prin munca si devotament sa le ofere oamenilor locului un trai civilizat.  A inteles repede ca a fi primar nu inseamna sa stai la birou si sa astepti bani. A intocmit proiecte, a cautat finantari. A batut la usi inchise si a insistat acolo unde a fost refuzat. A facut imposibilul sa aduca investitii in comuna.

Oamenii din Balteni se bucura in prezent de un modern Centru Cultural, scoli la standarde europene, strazi asfaltate, drumuri pietruite, retele de apa, microbuz scolar, farmacie, dispensar modern cu un cabinet stomatologic pe masura. De asemenea, in comuna exista retea de supraveghere video, extinderi de alimentare la reteaua de apa, Wi-fi gratuit in cele trei sate precum si iluminat stradal cu Led.

”Am preluat comuna de la nivelul cel mai de jos si am reusit sa o dezvolt usor, usor. Dorinta mea a fost si este sa progresam pana cand vom reusi sa devenim un model demn de urmat pentru celelalte comune din judet, din tara si, de ce nu, din Europa. Mi-am dat seama, de la bun inceput, ca a fi primar inseamna o mare responsabilitate. O mare respnsabilitate in primul rand fata de dumneavoastra, stimati locuitori ai comunei Balteni. Cred ca am demonstrat, in repetate randuri, ca se poate. Consider ca am experienta si pregatirea necesare pentru a obtine un nou mandat de primar. Comuna Balteni are nevoie sa evolueze, pentru ca merita un viitor cat se poate de bun! La capitolul proiecte aflate in derulare amintesc montarea de camere de supraveghere, obiectiv realizat partial; drumuri care urmeaza a fi modernizate, cuprinse in lista sinteza la Compania Nationala de Investitii; reabilitare si modernizare sediu Primarie; sala de sport in comuna Balteni. Ca obiective propuse a fi realizate in perioada 2020-2024 trecem in revista urmatoarele, dintr-un total de nu mai putin 18: proiect de aductiune de gaze naturale; continuarea si finalizarea lucrarilor la biserica; finalizarea drumului strategic care strabate localitatea Balteni; finalizare nomenclator stradal; infiintarea unui camin de batrani la Scoala cu clasele I-IV Balteni; finalizare cadastru si cadastru gratuit pentru toate tarlalele; programul ”O sansa pentru toti”, care vizeaza persoanele cu 8-10 clase sau mai putine; dispensar medical util, cu cabinet stomatologic; mentinerea curateniei si colectarea selectiva de deseuri. Comuna s-a schimbat frumos, iar noi toti traim in conditii tot mai bune. Imi doresc sa pot duce la bun sfarsit toate aceste proiecte. Votati continuitatea, pentru ca proiectele aflate in derulare sa-si gaseasca, in cel mai scurt timp, finalitatea”, a spus primarul Relu Brasoveanu. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.