Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Un copil de un an a ramas fara tata dupa o rafuiala sangeroasa

Publicat

in

Tragedie la doi pași de Iași. Trei tineri au fost măcelăriți după ce au mers să-și regleze niște conturi. Un tânăr, tatăl unui copil de un an, a fost omorât cu un cuțit, iar unele voci spun că din greșeală. Cert este că, după conflict, doi tineri au ajuns la spital, iar un al treilea a decedat. Agresorul a fost ridicat de polițiști și va sta ani grei în spatele gratiilor dacă va fi găsit vinovat

Crimă sângeroasă la doi pași de Iași. Un tânăr a fost omorât, iar doi prieteni de-ai acestuia au trecut milimetric pe lângă moarte după un scandal greu de înțeles. Povestea începe acum ceva timp, când o tânără de loc din Deleni și-a făcut un iubit din județul Botoșani, mai precis din localitatea Frumușica. Tânăra a stat o perioadă cu bărbatul respectiv, însă, la un moment dat, acesta a plecat în afara țării. După ceva vreme, tânăra a început o altă relație, tot cu un tânăr din Frumușica. Fostul iubit al fetei a aflat și a luat legătura cu rudele acesteia. I-a rugat să meargă la Frumușica, să o ia pe tânără din casa actualului iubit. Zis și făcut. Sora femeii împreună cu concubinul acesteia și încă trei bărbați au plecat din comuna Deleni către Frumușica.

Au fost atacați de iubitul fetei care a ieșit din casă înarmat cu un cuțit

Cei cinci tineri care au plecat spre locul în care femeia se afla împreună cu noul său iubit sperau să o ia acasă și să încheie povestea de dragoste. Nu a fost însă așa. Ajunși în Frumușica, cei cinci au intrat în curtea bărbatului. La un moment dat, acesta a ieșit din locuință și a început să lovească la întâmplare cu un cuțit. Pe trei dintre cei 5 tineri i-a înjunghiat. Singura femeie din grupul de „recuperatori” a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor spunând că au fost atacați. La locul indicat au ajuns mai multe echipaje medicale și polițiștii. Tinerii atacați au fost preluați și transportați de urgență la spital. Din păcate, la scurt timp după ce a ajuns la spital, unul dintre tineri a decedat.

A murit la spital, lăsând un copil de un an orfan

Tânărul se numea George Alexandru și avea un copil de un an. El trăia în concubinaj cu sora tinerei după care a mers să o „recupereze”. Rănile pe care le-a suferit au fost extrem de grave și i-au adus într-un final decesul.

„Pacientul a fost preluat în stop cardio-respirator, cu pierdere importantă de sânge. A fost transportat în curs de resuscitare la Urgențe, însă, din păcate, nu s-au mai putut restabili funcțiile vitale. A fost constatat decesul”, au precizat medicii din Botoșani.

Criminalul se numește Florin Cojocaru și se află acum în custodia polițiștilor.

Sursa

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.