Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un copil este lasat sa fumeze si sa consume alcool la o petrecere: Asa il pregatim pentru viata

Publicat

in

Imagini reprobabile la o petrecere de rromi. Un minor este lăsat să fumeze şi să consume alcool, iar părinţii consideră că tot ce face minorul este pentru a fi pregătit de viaţă. Imaginile au făcut înconjurul social media şi, culmea, au fost postate chiar de tatăl minorului.

Tatăl băiatului s-a declarat mândru de acesta şi a explicat faptul că, lăsându-l să fumeze şi să consume de alcool, este un mod de a-l pregăti pentru viaţă

Un minor consuma alcool şi fumează la o petrecere. Nu este prima imagine cu acesta

Tatăl copilului a postat, pe o reţea de socializare, un filmuleţ în care apare propriul copil, minor, bând şi fumând la o petrecere de manele. Bărbatul în cauză este Vilifort, un rrom care s-a făcut remarcat prin faptul că acum 15 ani a scos sute de rromi înarmaţi pe străzile din Craiova. Atunci, rromii protestau pentru că nu erau lăsaţi, conform declaraţiilor de la acea vreme, să intre în mai multe localităţi din jurul Craiovei. Totuşi, Vilifort a fost în atenţia publică pentru mai multe scandaluri.

De când a venit tata, rromul din Craiova nu a pierdut nicio ocazie de a-l lăuda pe fiul său şi de a-l pregăti pentru viaţă. Desigur, fiul rromului a fost mereu îmbrăcat elegant, cu părul lung şi a fost filmat în ipostaze care mai de care şocante şi ilegale. Totuşi, ultimele imagini publicate în social media a stârnit un ecou fără precedent, mii de oameni declarând faptul că tatăl ar trebui să fie decăzut din drepturile părinteşti.

Oamenii au cerut intervenţia Poliţiei Romane dar şi a organelor abilitate pentru a lua măsurile legale ce se impun în aceste circumstanţe.

Fiul interlopului a fost filmat în mai multe ipostaze şocante

Filmuleţul nu este singurul care a stârnit reacţii dure. În urmă cu câteva luni, concret, la începutul anului 2020, Vialis, fiul interlopului, a fost filma făcând o demonstraţie ” de forta” la volanului unui Mercedes. Acesta era lăsat să conducă, asta deşi legea este foarte clară cu privire la acest aspect. După ce imaginile au devenit virale şi au fost preluate de presă naţională, politisii craioveni au anunţat că a fost deschis un dosar penal. Pentru că suntem în România, dosarul nu a fost finalizat nici până acum.

O altă postare care a stârnit controverse a fost atunci când băieţelul apare cu două cuţite şi chiar dansează pe mijlocul străzii, şi pe o trecere de pietoni. Ca şi în celălalt caz, oamenii legii au fost doar declarativi, nicio măsură concretă nu a fost luată. După apariţia ultimelor imagini, reprezentanţii IPJ Dolj spun că „cel mai probabil se va întocmi în cauză un dosar penal pentru rele tratamente şi va fi sesizată Protecţia Copilului”. Desigur, cel mai probabil, nici în acest caz oamenii legii nu vor lua nicio decizie concretă.

În altă ordine de idei, societatea românească se confruntă cu tot mai multe cazuri de acest gen, cu părinți inconștienți care, cel mai probabil, de dragul like-urilor din social media, își filmează copiii in diverse ipostaze ilegale. Oamenii legii trag un semnal de alarmă.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.