Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Veste buna pentru bolnavi! Spitalul Recumed si-a dublat numarul de paturi

Publicat

in

Veste buna pentru bunicii și parintii bolnavi sau neputinciosi din Vaslui, care au nevoie de atenție și îngrijire de specialitate!

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Conducerea Spitalului de Paliatie Recumed a reușit să mărească numărul de paturi, de la 18 la 35. A fost un efort urias, insa acest demers a fost absolut justificat. Totul, pe fondul numarului crescut de cereri primite din partea vasluienilor care vor sa ii lase pe seniori in conditii exceptionale, în grija unui personal bine pregătit.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„In sfarsit, venim cu o veste buna pentru comunitate! Am reusit sa marim capacitatea Spitalului de Paliatie Recumed, de la un numar de 18 paturi la 35 de paturi pentru spitalizare. Munca noastră continua, nu se opreste aici, insa!

A fost o perioadă in care nu am putut onora toate cererile pacientilor, insa astazi putem interna mai multi pacienti, in cele mai bune conditii hoteliere, cu asistenta medicala non-stop, cu un personal dedicat!”, a declarat Dana Radu, managerul RECUMED Vaslui.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.