Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Bebelus in stare grava si o fetita de 3 ani si 8 luni moarta. Cum s-a produs accidentul de pe DE 581- VIDEO

Publicat

in

Viteza si neatenția au semănat moartea pe sosea

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

A fost activat Planul Rosu, luni seara, pe DE 581, in judetul Vaslui. Un barbat in varsta de 27 de ani si un copil de nici 4 ani si-au pierdut viata, dupa ce trei masini s-au ciocnit violent. Alte patru victime rezultate in urma accidentului au suferit multiple leziuni si au fost transportate in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Din primele informatii, soferul unui autoturism cu numere de Vrancea, un barbat in varsta de 27 ani din Bârlad, care circula dinspre Crasna, ar fi lovit un cap de pod, din motive neclare.

S-a ciocnit cu un BMW care venea din sens opus si in care se afla o familie cu doi copii mici, de 9 luni si 3 ani si 8 luni, din Lunca Banului. In urma impactului deosebit de violent, BMW-ul a fost proiectat pe camp, la o distanta de aproximativ100 metri, iar prima masina s-a rasturnat peste un alt vehicul, care venea tot din sens opus si la volanul caruia se afla un barbat de 54 de ani, din judetul Iasi.

Tanarul in varsta de 27 de ani a murit pe loc. Medicii SMURD au incercat zadarnic sa salveze fetita in varsta de 3,8 ani. S-au derulat clipe sfâșietoare pentru salvatori, fiecare dintre ei având copii acasa.

Dupa mai bine de o ora, au declarat decesul copilei. Imediat dupa impact, soferii aflați în trafic au sărit sa ii ajute pe răniți și au sunat la 112 după ajutor.

Autoritatile s-au mobilizat in scurt timp si a fost declansat Planul Rosu de interventie. Nu mai putin de opt autospeciale din cadrul ISU Vaslui, mai multe echipaje de la Ambulanta si Politie, dar si jandarmi au ajuns la fata locului.

Potrivit ISU Vaslui, alte trei victime, trei adulți și un minor în vârstă de nouă luni, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, în stare gravă și cu multiple traumatisme.

S-au deschis dosare penale pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și urmează să se stabilească dinamica accidentului. Ancheta este abia la inceput.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.