Conecteaza-te cu noi

Știri Neamț

O copila a ramas insarcinata si a nascut dupa ce a fost abuzata ani la randul de tatal si fratele ei

Publicat

in

Calvar de nedescris al unei tinere din Neamț, abuzată ani la rând, fără milă, de tatăl și fratele ei. Adolescenta, care acum are 16 ani, a rămas însărcinată în urma abuzurilor și a născut un copil, însă tatăl ei este cercetat în stare de libertate, iar fratele a fost arestat preventiv.

Tânăra a suferit groaznic de pe urma tatălui și fratelui său. Ea a rămas însărcinată, a născut, însă tatăl e liber, iar fratele se află în arest preventiv

Prima dată, fata a fost batjocorită de tatăl ei, apoi fratele ei a profitat de căderea psihică pe care adolescenta a avut-o ca urmare a abuzurilor și a batjocorit-o și el, potrivit anchetatorilor.

Ulterior, fata a rămas însărcinată și i-a povestit toată nenorocirea medicului de la Institutul de Medicină Legală, în timp ce era consultată, după ce spusese că tatăl ei a abuzat-o și s-a deschis un dosar penal.

Anchetatorii au mai stabilit că mama avea bănuieli despre abuzuri, iar la ultima agresiune, femeia chiar a fost trezită din somn de țipetele fetei și, deși nu i-a prins pe cei doi în flagrant, i-a spus băiatului de 18 ani să se oprească, să nu ajungă ca tatăl său.

Adolescenta a născut un copil, iar fratele este acum cercetat, în stare de arest, pentru viol și incest. Tatăl, care nu mai locuiește cu familia de anul trecut, este cercetat în stare de libertate.

sursa: news.ro

Populare

Stiri din categoria: Știri Neamț Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.