Conecteaza-te cu noi

Știri Neamț

Neregulile de la Spitalul Neamt au fost sesizate de DSP Vaslui de multa vreme

Publicat

in

Fostul manager al SJ Neamț, Codruț Munteanu, a declarat, duminică seară, la B1TV, că în planul său de management cu care a participat la concursul de ocupare a funcției de conducere ”nu a fost de acord cu peticirile” și că a existat un control al DSP Vaslui care a scos la iveală ”foarte multe neconformități”.

Munteanu a mai declarat că, în urma controlului DSP, s-a pus problema construirii unui spital nou, tocmai din cauza problemelor nenumărate ale SJ Neamț, că s-a publicat o machetă, dar clădirea nu a mai fost ridicată:

  • ”Nu am fost de acord cu peticirile. Un control de la DSP Vaslui a scos la iveală foarte multe neconformități și atunci s-a venit cu ideea construirii unui spital nou, s-a ajuns până la prezentarea publică a unei machete. De-aici până la a se întâmpla acest lucru a fost cale lungă și nu s-a mai petrecut. Nu știu de ce, managerul aparține unei organigrame care ține de Consiliul Județean. Managerul trebuie să vină cu proiecte și soluții pentru a putea gestiona situațiile”, a declarat Codruț Munteanu.

Populare

Stiri din categoria: Știri Neamț Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.