Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un tanar si-a batut mama, iar apoi si-a omorat fratele

Publicat

in

Bataia iscată între cei doi frați din Văleni are un final tragic. Victima a decedat la spital. Astfel, procurorul a schimbat încadrarea juridică în omor raportat la infracțiunea de violența în familie. 

Fratele agresor a fost reținut și astăzi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Autorul are 34 de ani, iar victima 40. 

Vă reamintim ca pe fondul consumului de alcool, doi frați din comuna Văleni s-au luat la ceartă, iar de aici și până la violență nu a fost decât un pas. 

Cristi și Mihai Ciobanu s-au luat la bătaie chiar în curtea casei părintești acolo unde locuiau împreună cu mama lor, o femeie văduvă, liniștită și cu frica lui Dumnezeu. Unul din cei doi frați, Cristi Ciobanu, era cunoscut pentru ieșirile lui violente față de familie și săteni. Mezinul îl bănuia pe fratele său pentru lipsa unei sume de bani! 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.