Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

A murit Draga Olteanu Matei. Artista era internata la Iasi

Publicat

in

În această dimineaţă a murit cunoscută actriţă Dragă Olteanu Matei. Aceasta era internată în stare gravă la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi.

Dragă Olteanu Matei a fost o cunoscută artistă din România. În vârstă de 87 de ani, artistă s-a restrat în Piatră Neamţ. În ultimele zile starea ei de sănătate s-a agravat şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Draga Olteanu Matei a murit pe patul unui spital din Iaşi

În pofida eforturilor depuse de medicii ieşeni, Dragă Olteanu Matei a murit în jurul orei 2.30 pe patul unui spital din Iaşi. Conform medicilor care se ocupa de îngrijirea cunoscutei actriţe Draga Olteanu Matei, starea ei de sănătate se ameliorase în urmă cu câteva zile. Medicii au afirmat la acea dată faptul că Dragă Olteanu Matei prezintă o stare de sănătate mai bună decât în momentul în care aceasta a fost transportată la spital. Draga Olteanu Matei a fost  transportată la Spital având o hemoragie gravă A reușit sa comunite atunci cu medicii. A fsot ulterior transportată la Terapie Intensivă, ulterior a fost adusă intr=o comă indusă. In pofida medicilor, viața artistei nu a mai putut fi salvată.

Draga Olteanu Matei a fost transferată de la Spitalul din Piatra Neamț, unde se afla internată pentru tratament de specialitate. Marea actriță a cinematografiei românești a fost tranferată de urgență la Iași, starea acesteia fiind evaluată în permanență de către cadrele medicale. A fost internată de urgență la Clinica de Gastroentelogie din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași, după ce a suferit o hemoragie digestivă.

Cine a fost Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a fost o apreciată artistă din România. Aceasta era o actriţă de comedie şi a jucat pe toate scenele de teatru din ţară. A jucat pe scena Teatrului Naţional Bucureşti dar şi în foarte multe filme şi la televiziune. A fost o emmblema a generaţiei de aur a teatrului românesc. Dragă Olteanu Matei are un palmares de invidiat. A jucat în peste 50 de piese de teatru în 90 de fime şi în televiziune a avut peste 100 de roluri.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.