Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tudor Polak: „Discutiile cu vasluienii imi arata ca este nevoie ca deciziile politice sa reflecte solutii aplicate”

Publicat

in

Mesaj de sustinere transmis de Tudor Polak, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii si candidat pe locul doi pe lista PNL la Camera Deputatilor. Acesta iese aproape în fiecare zi în stradã pentru a vorbi cu oamenii si a le afla problemele: „În stradã, alãturi de oameni, de acolo trebuie sã porneascã orice demers politic, pentru cã acolo realitatea vorbeste de la sine. Desi interactiunea cu cetãtenii se desfãsoarã diferit, cu respectarea tuturor mãsurilor de sigurantã pentru a proteja sãnãtatea fiecãruia dintre noi, continuãm sã discutãm cu vasluienii, sã le fim alãturi în acestã etapã dificilã si sã ne asumãm rãspunderea pentru un oras dezvoltat, modern si cu facilitãtile de care locuitorii Vasluiului au nevoie. Alãturi de echipa Partidului National Liberal, pun accent pe dialogul cu dumneavoastrã pentru a consolida o politicã transparentã, bilateralã si eficientã în ceea ce priveste interesele cetãtenilor. Dezvoltarea României este un proiect complex, care presupune mobilizare de resurse si implicare permanentã. Dar cel mai important este cã pornim de la nevoile reale ale oamenilor. Obiectivele noastre vizeazã oportunitãti pentru toti românii. Discutiile cu vasluienii îmi aratã cã este nevoie ca deciziile politice sã reflecte solutii aplicate, eficiente, durabile, care sã vinã în sprijinul cetãteanului, sã garanteze pentru siguranta acestuia si sã îi asigure conditii de viatã mai bune si oportunitãti accesibile, indiferent de domeniu. Si se poate. Muncim pentru asta. Dezvoltãm Vasluiul împreunã, etapã cu etapã. Încrederea si sustinerea dumneavoastrã dau startul acestei schimbãri”, a transmis Tudor Polak.  

MATERIAL DE PROPAGANDĂ ELECTORALĂ, REALIZAT DE SC VYSCOAT FASHION SRL, LA COMANDA PNL VASLUI. COD MANDATAR FINANCIAR: 11200025

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.