Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Femeie moarta in conditii suspecte! Un barbat a fost ridicat de politisti

Publicat

in


Moarte suspecta in localitatea Fundatura Mare. Joi dimineata, o femeie in varsta de 44 de ani a fost gasita fara viata in locuinta. Barbatul cu care are o relatie de concubinaj de peste 20 de ani, se afla la aceasta ora in audieri.

«Azi noapte, aproape de miezul noptii, socrul a venit la mine acasa si a spus sa merg la ei, pentru ca mama nu se simte bine. L-am intrebat ce a patit, dar a zis ca nu stie. Cand am ajuns, mama soacra era in viata, doar ca nu putea sa vorbeasca, mormaia. Am intrebat daca vrea sa mearga la spital, dar nu ne-am inteles. Eu eram cu cei doi copii mici dupa mine si i-am spus socrului sa ma duca inapoi acasa, dar sa sune la 112 daca ea nu isi revine. El a spus ca va suna, dar dimineata ea murise. Socrul mi-a spus ca a pazit-o, ca i-a dat lapte, ca mama ba incerca sa se ridice din pat…nu stiu ce s-a intamplat, dar nu cred ca i-a facut vreun rau. Ei se mai certau, dar nu am vazut niciodata sa se bata », a declarat Nicoleta Lepadatu, nora victimei.

Vecinii povestesc ca barbatul era gelos si ca amandoi erau consumatori de alcool. Nu aveau probleme in sat, insa. Munceau cu ziua si ii ajutau pe toti cei care ii solicitau la treaba, dar bautura le intuneca mintile. Oamenii legii vor sa afle ce s-a intamplat in orele dinaintea mortii victimei, asa ca barbatul a fost luat la intrebari. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, legistii urmand sa stabileasca daca moartea victimei a fost una violenta sau din cauza naturale.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.